Pirettigolf

Tips…

By   Comments off  Golf

watch best medication for post-traumatic stress disorder 1. Baksving

http://wangka.com.au/page/2/?w=buy-tetracycline-in-Braga-Portugal En överdriven tanke är att de flesta amatörgolfare tror att ju längre baksving, desto längresving bolldistans. Faktum är att slaglängd är en kombination att finna den perfekta hållningen för att få flyt i svingen och på så vis skapa en bra bollkontakt. Tvärtom blir effekten av att överdriva baksvingen och gå ur det idealistiska svingspåret och följaktligen måste kompensera för att få bra bollträff.

enter go to link 2. Puttlinje

cheap cipro UK Hemligheten bakom bra puttning är att visualisera linjen mellan boll och hål. Det vanligaste misstaget i att göra det är att analysera bollens bana från hålet till bollen. Du måste göra precis tvärtom. Du måste mentalt visualisera bollens bana från dennes position till mot hålet.

can I take cipro with dairy products Tips: Accelerera klubban vid bollträffen, det garanterar rakare puttar.

http://premiumflooringsolutions.co.uk/?p=most-common-antidepressant-drug buy ciprofloxacin in Memphis Tennessee TN USA 3. Missuppfattningar vad gäller svingen

Många amatörgolfare spenderar mycket tid och pengar på svingen, med övertygelsen att baksvingen inte är rak, svinglinjen är inte konsekvent, avslutningen är inte hög nog… e.t.c

Faktum är att nästa 100% av svingen kan bli korrigerad genom att förbättra tre steg i sving sekvensen. Greppet, stansen och hållningen.

http://loudspeaker.pl/?l=ampicillin-buy-online-UK 4. Dålig acceleration

Det är grundläggande att accelerera klubban genom bollen. Många amatörer gör misstaget att försöka skopa upp bollen, vilket kortar längden. För att få längd i slagen är det genomsvingen som är avgörande, inte baksvingen. Nyckel är att accelerera klubban precis i bollträffen.

see url 5. Avslappnade ben (närspel)

Närspelets sving domineras av överkroppens rörelse. Dina ben skall agera som de vore ”död”. Skaffa en bra stans, använd ”kraft och kontroll” från handlederna (lite) och armarna (mycket). Längden på din baksving (inte kraften), ger dej längd på närspelet.