Pirettigolf

Svinganalys-appen V1 Golf

go Home  /  Golf  /  Svinganalys-appen V1 Golf

see url

Svinganalys-appen V1 Golf

By   Comments off  Golf

http://actiononaccess.org/?c=azithromycin-buy-online-Australia Det är sällan du faktiskt ser hur din golfsving ser ut. V1 Golf är vid det här laget ett ganska vedertaget hjälpmedel för svinganalys. Appen finns för både iOS och Android så de flesta har möjlighet att testa själva. Jag valde att använda min iPad Mini som får plats i bagen utan problem. Om du inte har någon specialhållare eller ett stativ så behöver du en kompis som filmar åt dig. Efter du slagit så kan du klippa bort allt utom svingen så endast de intressanta bildrutorna finns kvar. Detta moment är det enda som inte fungerar något vidare och ofta så råkade vi ta med allt vi filmat. Att man står ute i solljus förenklar ju inte handhavandet heller så det vore fördelaktigt om denna funktion förbättrades eller om man kan editera efteråt.

get link

click När du spelat in dina svingar (tex framifrån och från sidan med både järn och driver) så kan du börja analysera. Det finns ett flertal svingar som du kan ladda ner och jämföra med, allt från Rory McIlroy till mer okända tourspelare.

http://www.digistorytelling.com/?d=where-to-buy-tetracycline-in-Australia

price of ampicillin NZ Du kan dra linjer och spola fram och tillbaka i din egen sving och den du jämför med individuellt. Detta verktyg är fantastiskt för dig som är analytisk och vill ha full förståelse för din sving. Även de som inte har eller vill ha förståelse om svingteori borde kunna få bra feedback från denna app. Du behöver inte veta varför, men du kan ändå se på vilket sätt din sving är annorlunda mot en tourspelare.

taking augmentin with probiotics

click Jag kunde ganska snabbt se några saker med min sving som jag kan jobba med. Vissa har jag varit medveten om tidigare, vissa saker är nya: Min rygg är för krökt, jag borde vara mer upprätt med överkroppen. Detta kan hämma min rotation.
Jag glider för mycket i sidled snarare än roterar.
Jag startar nersvingen med axlar/armar snarare än kroppen. Detta leder till att min kropp blir efter i hela svingen. Se bilden ovan, min kropp pekar rakt fram medans Freds redan roterar mot målet.
Jag svingar inte igenom så bra. Kanske viker jag av för mycket inåt efter bollträffen och hookar då om jag låter händerna rotera fullt ut genom slaget?
Jag håller 90 grader mellan vänsterarm och klubba från starten av nersvingen. Se tex ovan där den fortfarande är 90 grader. Många duktiga spelare ligger under 90 grader för att generera mer hävstång i slagen.

go to site

http://www.digistorytelling.com/?d=buy-augmentin-375mg-UK price for azithromycin 250mg Slutsats

source

enter site Den här appen är helt klart ett verktyg för dig som vill förbättra din sving. Speciellt om du än intresserad av teori och har viss förståelse redan innan om hur man bäst bör svinga en klubba. Den ersätter inte den hjälpen du kan få av en pro, men den kan vara ett komplement som gör att du bättre förstår varför du får de instruktioner du får.

enter site