Pirettigolf

Putters

By   Comments off  Golf

see Hälften av alla slag slås med puttern!!

enter site

http://loudspeaker.pl/?l=ciprofloxacin-treating-pneumonia En bra putter är värd sin vikt i guld och får kosta vad som helst, den är snart intjänad på alla öl, luncher och drinkar man slipper betala! (okänd golfspelare).

here

http://wangka.com.au/page/3/?w=cost-of-metronidazole-no-insurance Golfhistorien är fylld av Calamity Janes (Bobby Jones berömda putter). Många minns Ray Cooks strid med R & A om den första mallet-puttern, ägget-hönan-kriget mellan BullsEye-GoldenGoose, den första PING-puttern, Bobby Grace the fat lady sings m fl. Idag gäller motbalanserade putters med dubbelkrökta skaft med mer eller mindre fantasifulla inlägg i träffytan och greppen är på väg mot vetenskap.

follow Prova noga och slanta upp!

see Tre eller fyra wedgar?

http://walk-me.co.uk/?w=how-much-does-luvox-cost-without-insurance Den första wedgen gjorde Gene Sarazen i en sandbunker i Florida med en arbetsbänk, ett skruvstycke, ett dussin filar och en massa misslyckade huvuden från Wilson. Det tog honom fjorton dagar att fila fram rätt bounce och form och hans caddie fick lova att inte visa resultatet för någon. Under hela British Open var historiens första sandwedge insvept i ett tygstycke och togs bara fram när Gene skulle ut ur någon av de många sandbunkrarna.

buy ciprofloxacin in Quebec Canada Idag har både damer och herrar på touren en pitching wedge (PW), en 52 graders gap wedge (AW eller FW), en sand wedge (SW) och en lob wedge (LW). Smidda wedgar skattas högst och finns i många modeller, dyrast är de japanska men de varar ju livet ut, ingen lär hitta några som är bättre!