Pirettigolf

Konferensmöte med golf

Home  /  Golf  /  Konferensmöte med golf

Konferensmöte med golf

By   Comments off  Golf

Det kanske är en överdrift att viktiga beslut avtalas på golfbanan, men allt som oftast ligger det sanning i dessa talesätt. Även om möten och förhandlingar är grunden i varje konferens, är det i tomrummet mellan möten och avtal som tankarna hinner sjunka in och formas till övertygelser. Det är kort sagt inte för inte, som flera av landets bättre slott och konferenslokaler omgärdas av golfbanor och avkopplingsmöjligheter.

Vi formas allt som oftast av vår omgivning och påverkas ständigt av den atmosfär som råder i lokalen. De stora anläggningar som fått bra rykte och som bokas allt mer frekvent, bjuder in till en atmosfär som gynnar innovation och beslut. Efter en lång dags möten, eller som en upptakt till sena överläggningar, är en golfrunda en perfekt aktivitet där man i lugn och ro kan låta tankarna löpa fritt och diskutera utanför dagordningen. Konferensgolf.se är en plattform för den som är ute efter möjligheten att förena konferensen med golf och opretentiös avkoppling i restaurang, bastu eller gemenskapsutrymmen.

Komfort och personlig service

De golfhotell som finns tillgängliga för möten och konferenser, har mycket hög standard och värnar om sina besökare. Allt ifrån restaurang till vinkällare, omgivning och övernattningsrum är utformade för att underbygga syftet med er konferens och för att erbjuda lika delar avkoppling och intensiv utveckling av verksamheter.

Beroende på valet av golfkonferens, kan greenfeeavgifter, rangebollar och även en drink vid 19de hål ingå i konceptet. De som en gång varit på en golfkonferens får ofta mersmak och blir frekventa bokare av dessa konferensformer. Välkommen att botanisera i de konferensanläggningar som erbjuder golf som en både innovativ och rofylld del av upplevelsen.

Golfkonferenser för alla sinnen

Skulle er ledningsgrupp inte bara populeras av människor vars golfintresse kan mäta sig med intresset för verksamheten i fråga, har samtliga konferensanläggningar alternativa upplevelser att erbjuda. SPA, behandlingar eller biljardrum är bara några av de aktiviteter som finns utöver golf.